PDA

View Full Version : function properties window


Danica
04-26-2002, 07:38 PM
I'm trying to create my first door and I made it a func_door successfuly. The only problem is when I press the n key to pull up the options for the door the window is too big and I can't resize it so I can't get to any of the options...someone help! =)

Tantalus
04-27-2002, 03:14 AM
I just resized my default screen to max. The entities pane fit after that.

ripmage
04-27-2002, 04:00 AM
must of been like 4 days ive been putting off mapping b/c of this thank you!!!