PDA

View Full Version : Jk2 Radiant- Wont run, Help!


scud2000
04-26-2002, 10:47 PM
I try running Jk2 Radiant windows gives me a message a moment later, "Radiant MFC Application has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience" WTF?:eek:
Anybody know what might be going on?

I'm running Windows Xp Pro with
P4 1.5ghz
256megs Rambus
Geforce 3 Ti 200 (visiontek) 2832 drivers
Soundblaster Live

Any help would be great, thanks!

sights0d
04-26-2002, 11:37 PM
I had a similar problem. I was running radient and it would take a second after I opened the program and then lock up.

Once I deleted the crappy map that I'd been working on, it opened all right.

Did you ever get the program opened?

scud2000
04-27-2002, 06:35 PM
Nope, it won't even run, I can't even start a crappy map.
I click the icon to run the program and a moment later it gives me that error message.
I wonder if Worldcraft or another program will be supporting JK2?
Maybe one of those would work.

Another note, I tried using another Radiant (Q3Arena) and that ran, but crashed the same way as soon as I tried loading one of the demo maps.