PDA

View Full Version : slipperyness


patchx
04-27-2002, 02:08 PM
does anyone know how to make a slope slippery in radiant?

is it a flag that has to be set or does it just depend on the steepness of the slope?

-patch

Vorax
04-27-2002, 02:12 PM
Like Q3 games, it would depend and the angle of the slope, but once you start sliding you slide.

To make anything slippery, use the 'system/slick' texture. Just create a thin brush above the one you want to be slippery and assign that texture to it. But it has no options for how slippery.

- Vorax

patchx
04-27-2002, 02:26 PM
cool!

thanx

-patch