PDA

View Full Version : Force power activated switches


DigitalVapor
04-27-2002, 04:15 PM
I want to make a FFA map that has force power activated doors for some of the rooms. I find that there isn't enough emphasis on the basic powers in MP. And does anyone remember in MotS where to open certain doors in the Sith Temple, you had to use the force to unlock them? So please help! HOW DO I MAKE THINGS REACT TO FORCE POWERS?

DaviJade
04-27-2002, 04:46 PM
I read in a thread (somewhere on here, but can't find it now) that if you select the "x" on the func_door entity players can open the door with the force. Give it a try and let us know...

=JediKnight05=
04-27-2002, 04:49 PM
that would be cool if it worked

DigitalVapor
04-27-2002, 05:11 PM
That might help. lets find out

Dea
04-27-2002, 06:05 PM
check my map, yavin hangar, the hangar door is force activated

DigitalVapor
04-28-2002, 09:14 AM
Yep! that did it! and The angle of movement even determines which power to use in certain cases.