PDA

View Full Version : Changing skins via the console.


ucahg
04-27-2002, 07:41 PM
How do you change your own skin using the console? Or better yet, is there a web site with all or most of the commands you can use? Thanks.

Vestril
04-27-2002, 07:55 PM
Hrmmm, I don't know all of the commands, but its /model modelname

so if you wanted a shadowtrooper it would be /model shadowtrooper

if you wanted him to be red team color it would be /model shadowtrooper/red

hope it helps a little

ucahg
04-27-2002, 11:00 PM
That doesn't seem to work. If I do that, and then type in model, it says that the model is set to shadowtrooper, but I'm still only seeing the bespin_cop I was at. Any suggestions?

Vestril
04-27-2002, 11:03 PM
Huh, well that just confuses the heck out of me, I'm sure someone smart will post an answer though, lol.

jmcdavel
04-27-2002, 11:54 PM
Maybe you have "Force Models" on? That would keep all the models the same for everyone... when you go to a FFA server or something is everyone the same model?

Waspie
04-28-2002, 12:19 AM
Or Defer Models or whatever.

Change your model, then type "/kill" in the console and see if you changed.

ucahg
04-28-2002, 12:33 AM
I tried it in FFA (as opposed to CTF) and it worked, so I think that was the problem.