PDA

View Full Version : - - - Editing .pk3 Files Need Help - - -


AzzAziN
04-29-2002, 02:41 PM
Ok im trying to switch the music in Jedi Knight 2 and whenever I try editing the assets0.pk3 file, I would get errors in the game. I think it knows that if the pk3 file is not the same size as the original it would get errors. What I am trying to do is the edit the "Duel" music, the one that plays in the main menu and when you duel. I tried to put the same folder and the same file name in the assets1.pk3 folder to overwrite the one in the assets0.pk3. But I still get the same error. Trying to make an assets2.pk3 also doesn't work. Can anyone help?

Lord Nodata
04-29-2002, 03:31 PM
What is the error you're getting EXACTLY?:confused:

AzzAziN
04-29-2002, 04:03 PM
Invalid Game Folder or Game Not In CD Drive.

Lord Nodata
04-29-2002, 05:19 PM
and what are you using to zip and unzip the files? are the directories EXACT?:confused:

AzzAziN
04-29-2002, 05:42 PM
Well I use winrar since its easier. What I do is drag the song "Duel" where "Duel" is in the pak3 folder and click the option "Add And Update Files."

AzzAziN
04-29-2002, 11:09 PM
Is it possible to edit the pk3 file without getting errors in the game?