PDA

View Full Version : How come "g_saberrealisticcombat" command don't work?!


AzzAziN
04-29-2002, 11:29 PM
Ok I do the devmap (mapname) thing and when I try typing /g_saberrealisticcombat 3 or 5 it says unknown command? Is this the right command for it?

SPY_jmr1
04-29-2002, 11:47 PM
cheats enabled right?

try it with a cg_ prefex. like this 'cg_SaberRealisticCombat 3'

also the case matters

hope this helps:cool:

Vestril
04-30-2002, 01:55 AM
Is that a multiplayer cheat? I didn't think it was... I'm not sure how you dial up dismemberment in mp

godless_hordes
04-30-2002, 07:51 PM
MP dismemberment causes the game to swiftly crash, but you can enable it as on option in Q3Offline if you use it. I forget the exact console commands, though.

toolboi
04-30-2002, 10:17 PM
doesnt need parenthesis...

dont put the slash. That simple. Its not "/g_saberrealisticcombat 1" but "g_saberrealisticcombat 1"

Hutchca
04-30-2002, 10:33 PM
If you're using the command 'devmap (mapname)' then you must be in Multiplayer. "g_saberrealisticcombat 1" doesn't work in multiplayer.

In MP the server must have set 'g_dismember 100'
The command ''g_dismember 100' only works on the server.
This tells the server to allow disemberment.
You must also set your client to show dismemberments
The command is 'cg_dismember 1'

It doesn't work very well and as "godless_hordes" said it'll most likely cause you to crash.