PDA

View Full Version : Help!force Grip 2 Help!!!


DooMy
05-01-2002, 06:00 AM
can anyone help?why cant i pick up stormys with my new force grip two?i hold down the button and try to lift?but they jus choke...i know with force grip three i can move around with them held, but in the manual it says i can lift them off the ground with two...(like in the cutscence where u choke that sith witch)
what am i doing wrong?
all i wana do is lift them up and choke the lil bastichs....u cant beat killing stormys!:dtrooper:

BigMexican
05-01-2002, 06:13 AM
with level one grip, they stand on the ground while you grip them. with level two, their feet are raised off the ground, but you cant move them anymore than that ... i think anyway

DooMy
05-01-2002, 07:17 AM
Damm...guess i'll have to wait for number three grip...and look more closely @ their feet......thx!
choke...choke.....:trooper:
but huh? wait?.....whats the point of two?......:confused:

Raith
05-01-2002, 07:53 AM
I think it is

Level 1 = Choke, but you have to keep looking at them
Level 2 = Choke, but you can move around, the person being choked stays still
Level 3 = You can lift and carry them around as you choke.

DooMy
05-01-2002, 08:06 AM
kool kool kool!!!!!!!!!
thanks!....gsdkjgskjdg now i have to get to three....been reading how u guys mash them up against walls......
this game totally roks......
:)
and i finally got to chop cp3o in half.....u know how long i wanted to do that?hehehe........:vadar:

BigMexican
05-01-2002, 08:27 AM
lol :)

also i think that grip 1 doesnt do a lot of damage? just holds them there. i know that grip 2 chokes and damages them :)

DooMy
05-01-2002, 08:44 AM
kool........i think force grip is the best of them all..mind you, i prefer the dark-side.....:sprobe:
shame you cant snap their necks....(is it empire?or did i dream that one?):atat: