PDA

View Full Version : no console=no cheats


Bodge
05-01-2002, 07:07 AM
Shift/Tilde doesn't bring up the console on my game. Is it because I'm running on XP or am I missing something?

Leto
05-01-2002, 08:48 AM
u using Pro or Home? I don't think it matters.

I'm using Home edition and the console is there

BigMexican
05-01-2002, 09:26 AM
you have to press both shift and tilde at the same time? otherwise, i dont know what the problem could be. im running xp, and even if i wasnt i'd have serious doubts that it would be because of your operating system.

Jahs
05-01-2002, 11:23 AM
ahhhh Dont help him, he wants to cheat damnit! :mad:

Hoowl
05-01-2002, 02:13 PM
Try shift and the key with the and ` symbols on it at the top left of you keyboard.