PDA

View Full Version : jk2 behind proxy/firewall?


nyquist
05-01-2002, 12:12 PM
i have a friend that has jk2 and is behind a proxy/firewall. how can they set it up to play online? the specific proxy program is ms proxy.

thanks in advance.

Zindell
05-01-2002, 03:40 PM
I don`t know, I use an internet router so I can get internet on my 3 computers but I can`t host a game because of that for some reason. You might get more help on this is you try the tech support forum.

SPY_jmr1
05-01-2002, 05:02 PM
youwill need a peice of client side software called "microsoft proxy client" dont know where you get it, I think its a download from ms, but not sure.

works like a charm.


edit: heres how its done;http://www.volano.com/proxy.html

seems that the proxy server software has it built in for you.

if you have any questions, please ask.:cool: