PDA

View Full Version : screenshots


Coyote399
05-01-2002, 08:21 PM
i know this is a little off topic, but editors are usually a little brighter than people in other forums who just complain about drain :rolleyes:

how do you take screenshots via console command?

:newbie:

FuShanks
05-01-2002, 08:30 PM
bind x screenshot

Coyote399
05-01-2002, 08:38 PM
lol, that was a lot easier than I thought

FuShanks
05-01-2002, 08:39 PM
;)

__CKY__
05-02-2002, 12:01 AM
lol now i know hot to too yay lol