PDA

View Full Version : Why isn't this model showing up?


ps2maddenman
05-03-2002, 01:12 AM
Okay, in Radient I select the a_shield_converter.md3 model and I see this in Radient:

http://mywebpages.comcast.net/greg.krueger/a_shield_converter_md3.JPG

But when I run my map I see this image, just a black outline with the green lights that are flashing, what is going on?

http://mywebpages.comcast.net/greg.krueger/wtf.JPG


Thanks for any help you can give to my n00b butt.

OCF
05-03-2002, 02:07 AM
i could be wrong, but i think you need to texture it once its in the level (even tho the md3 appears skinned)

i saw something about this on bubba's tutorials page under objects

ps2maddenman
05-03-2002, 01:09 PM
Hmmm, how would I texture a model that is already skinned? Anyone get this to work?

Tenakalaz
05-03-2002, 03:06 PM
okay in your view options, you can select how you view your entities, you probably have skinned and boxed on.

Select the option you are looking for (selected, selected skinned etc...)


Then you should be able to get the view you want to skin it.

Oz
05-03-2002, 06:27 PM
I think it's probably because the game thinks the model's origin is in the wall, so it's not picking up any light when the lightgrid is generated. Try moving it a few pixels from the wall. If that fails, try moving it a pixel or two off the floor.