PDA

View Full Version : Bug: pk3 + zip = ERROR =plz help


Ninja_Jedi
05-04-2002, 10:58 PM
hi..

I have been trying to make a custom skin for our clan,
but have been unseccuessful - I KNOW, for certain, that it is due to the pk3 files not being zipped properly - I have tried 2 version of zip [the dfefault version that comes with XP and winzip8]

The reason that I know zip is the problem is because I took a perfectly good/working pk3 - unzipped it, then rezipped it up again: and it no longer works in the game

Everyone else must be using a different verion of zip...

PLEASE promptly let me know what versions of zip are being used that will end this maddnes - ugh :confused:

:D
ty-vm,
NJ

hyrit
05-04-2002, 11:14 PM
I use the regular shareware version...it's 8.0

Be sure you're saving it correctly, and including the file paths(but do NOT select to save the ENTIRE file path). I can zip mine normally, even with a .zip extention, and just rename it to pk3...it works fine.

Ninja_Jedi
05-04-2002, 11:19 PM
wow...

you have what I do and yours works and mine doesn't?!?!?
the tuts must be not be listing al the steps,
because mine is not working...

looks bleek,
NJ

JediGhost[SITH]
05-05-2002, 06:27 AM
When your making your PK3, and you select the files (or folder), click ADD TO ZIP.

Then click NEW, type in a name with a .pk3 at the end.

Click add, it should work.

Don't make a zip and rename it to a PK3. Big no no.