PDA

View Full Version : Animation of new models- Problems


Anakin
05-05-2002, 05:26 PM
Hass any body worked this out yet or how we get this stuff rocking, I have anakin ready for playing with I just dont have a clue how to get the animations for him sorted. Can anyone help??

CheshireKat
05-05-2002, 05:29 PM
Space Monkey has been working hard on a TUT. Raven is very pleased with it as well, and he and I tested his model yesterday, and everything is looking good.

Hopefully he'll stop by, and give you some tips.

Dark Cloak
05-06-2002, 12:11 AM
My question still stands...is XSI format Softimage? ;)

Madjai
05-06-2002, 12:49 AM
Originally posted by Dark Cloak
My question still stands...is XSI format Softimage? ;)

milkshape 3d seems to think so, its says SOFTIMAGE right beside XSI under import.

Dark Cloak
05-06-2002, 01:46 AM
*facepalms* Then that's why Raven included the bloody xsi exporter! So people could make their animations in Max! I hope I speak for the world when I shout to the sky, "DUH PEOPLE!"!

Anakin
05-06-2002, 02:21 PM
Ok great but that really doesnt ans the questionb on how I create new animation for it.
I have both SoftImage and 3DMax4 and I am still non the wiser.

Anakin

Attack Of The Clones TC (http://www.28alpha.org.uk/aotctc/)

sithlord-II
05-06-2002, 05:09 PM
we might have to wait until the source code etc is released as well, for how to edit the anims
i haven't used softimage so i don't know how well or easily it can edit GLA files, if at all.