PDA

View Full Version : multiple characters


Lord Helmet
05-07-2002, 12:42 AM
are we gonna be able to have more than 1 character at a time , adn if so could we trnasfer things like we did on diablo

MikeC
05-07-2002, 01:49 AM
You can have more than one character at a time. They haven't told us just how many yet.

I think transfering items may be a little more complicated to deal with mule issues, but I don't know for sure.

Wraith 8
05-07-2002, 04:43 AM
well dont pin me down on this... but somewhere i heard that you could have 5 charachters...... i was just wondering about that...you think you can transfer all your credits to one charachter??? cause that would be cool :D

Crazy_dog no.3
05-07-2002, 04:45 AM
5 characters? I don't mind eitheir way.:)

Wraith 8
05-07-2002, 05:35 AM
i mean.. you could use only two of them and the other 3 would be broke and not used.... :D

Rommel
05-08-2002, 07:33 AM
Jeez for my plans 3 would be a minimum, 5 would be ideal.

Gotta have my main guy, who would be the big manufacturer, then I'd have a designer (maybe 2, one for blasters the other for droids) and a soldier guy cuz hey i'll need a tester for my wares, and I'm sure I'll just have a normal mule for odd items, and then maybe a 5th guy unknown class.

Rommel

Designer
Manufacturer
Meglomaniac
Rich Bastard