PDA

View Full Version : Getting sig back?


Wraith 5
05-07-2002, 04:07 PM
I was just wondering if we were ever going to get sig back or not?

I know it had something to do with to many database calls but i thought maybe the new server was going to help with that...

Thanks for the info...

Rogue15
05-09-2002, 11:58 AM
sigs....who needs em? copy and paste. :)

Wraith 8
05-10-2002, 04:24 AM
he is right...a lot of times i didnt use my sig when i still could add it.. but now i just add it when i think it is usefull :D

\/ my sig

______________________
http://www.webspawner.com/users/wraith9/wraith.jpg

"You know, if I had even the tiniest control over the Force,
What I,d do with it? I,d scratch that little spot in the center
of my back I can never reach."
-Garik Loran-
X-wing book nr. 5. Wraith Squadron

Rogue Squadron.net (http://www.lucasforums.com/forumdisplay.php?s=&forumid=105)
Give in to the insanity. It is unreasonable, but it is your destiny!

Wraith 5
05-10-2002, 01:04 PM
Ture i could do that, i really won't have a problem doing that if i wanted to add my sig, i guess i was just wondering if the new server didn't fix all the problems, or if it was the hugh influx of people that came with jkii