PDA

View Full Version : Glitchy textures???


Adarin
05-08-2002, 12:31 AM
http://www.angelfire.com/mi3/spiffy2/shot0062.txt
Some of my textures are appearing partially transparent. They look fine from the bottom, but from the top it is all wrong... What's going on?? Help please, like, ASAP... I really don't want to continue mapping until I know what is going on with this...

Cmdr. Antilles
05-08-2002, 01:27 AM
Looks like an evil poly... Try deleting that brush and remaking it if you can.

There's also an evil poly remover plugin in that came with EFRadiant... It should work with JK2 Radiant if you can get your hands on it... Might do the trick.

Adarin
05-08-2002, 02:03 AM
It's been happening a lot with this map. When I first started, I even had the problem(I don't think it likes the fact that I am attempting an Outrider map. =P). Never had the problem in my FFA level I'm working on. I'll try finding the plugin, hopefully it will work with JK2 Radiant... Thanks. =P

Adarin
05-08-2002, 02:19 AM
I failed to find the plugin, and when I replaced 2 of the polygons, another screwed up. Ugh.

Gah. It seems there are more errors like that then I initially saw...

Cmdr. Antilles
05-08-2002, 02:22 AM
Email me.

I'll see if I can get the plugin working on my system, and I'll email them to you if I can.

secretagent@attbi.com

Adarin
05-08-2002, 08:51 PM
Do you want me to send my map file, see if you have better luck compiling? I dunno if it's my PC or what. If it's not, then, maybe you can try the plugin? Just need to know if I'm sending my map file or not, then I'll e-mail ya.

Adarin
05-10-2002, 01:16 AM
Bump...
While I wait to see if the plugin will work, anyone else have any ideas?