PDA

View Full Version : Saber Color changing??


Gooey
05-08-2002, 09:27 AM
SaberColor Red/Blue/etc no longer works in multi.

How do you change the color in console now with 1.03??

Imrtl
05-08-2002, 09:44 AM
press ESC goto player and select the saber color you want. By clicking on the saber shown there

I think you always had to do these in MP. the sabercolor command only worked in single player for me be and now.

teleguy
05-08-2002, 10:35 AM
Try color1 1 , color1 2 ,color1 3 .....