PDA

View Full Version : Models don't show up ingame


sights0d
05-09-2002, 01:55 AM
My models don't show up in game. They show up fine in Radient, but after full bsp they won't show up. I even remembered to delete the c:\....base\ part of the path. Any thoughts?

And please don't mention the tutorials. I looked.

sights0d
05-09-2002, 02:58 AM
!!!SOS BUMP SOS BUMP SOS!!!

sights0d
05-09-2002, 03:46 AM
PLEASE HELP ME!!!

Luke vs Vader
05-09-2002, 05:50 AM
I have the same problem too with custom models it works with models which are allready in the game.
can anybody help us

UniKorn
05-09-2002, 08:26 AM
Use gtkradiant to import your models
for a tutorial on how to get gtkrad working with jk2 :

http://jk2ed.jediknightii.net