PDA

View Full Version : Cheats


Shadow Knight
05-10-2002, 04:50 PM
how do u get the cheats to work ?, i pull down the console and type in the codes and then it does nothing and the code come up in the chat thing

GoofsPij
05-10-2002, 05:04 PM
what do you need cheats for? peepee too small?

Rogue15
05-10-2002, 05:05 PM
i think you type in helpmeobi 1 (there's a space that u could have forgot)

Shadow Knight
05-10-2002, 07:06 PM
Originally posted by GoofsPij
what do you need cheats for? my peepee is too small! errrr.... no, it for those duels when everyone has a double sided saber, we don't want to know ure personal problems.

Hateplow
05-10-2002, 07:21 PM
I've received some complaints about the pic you posted, so I'm editing it. Just for future reference, don't use it again. Thanks. -- Canoli