PDA

View Full Version : G_Spawn, No free entities? (search down, no one answers in game feedback)


Grets Sirob
05-10-2002, 07:35 PM
What is this error? Not a problem(okay , so it's a little annoying to be playing sp and have it cut out on me), only in sp. But, what exactly is it?

Grets Sirob
05-10-2002, 08:14 PM
bump


dang, wanted to post millions of little smilies, but I couldn't! waaaaaa! oh well


btw, found this smily: :sprobe:
should put that in all my posts, since that's what I am. for now.



p.s. I AM STRANGE!!!!!

Grets Sirob
05-12-2002, 06:57 PM
hello?

bump?





:sprobe: *sound of repulsor*

GooglyMoogly
05-12-2002, 07:01 PM
I guess no one knows. Try reinstalling the game and make sure you have all the latest drivers.

Grets Sirob
05-12-2002, 07:15 PM
Well, you see, it only happens when I, ummm. Yeah, ok, I was playing the cairn_bay level and I spawned a bunch of stormies in the main bay area (the place with the forcefield), and went into the area where you turn on the elevators and I opened the forcefield, the stormies started going by(and one screamed "is someone there?", btw:eyeraise: ) and boom!, I was kicked out with that error. So does anyone know now that I have explained it (sorry, should have put that in original post)?



:sprobe: *sound of repulsor*

Grets Sirob
05-15-2002, 08:52 PM
HELLO-O!!!
Please answer my question!



:sprobe: *sound of repulsor*

Grets Sirob
05-15-2002, 10:36 PM
c'mon people, answer me!

GidionTheDead
05-15-2002, 10:57 PM
There is only a limited number of free spawn places for npcs. If you create too many new creatures, the game has not the capability to handle their ids and it crashes.

Don't reinstall, just spawn a lower number of creatures.