PDA

View Full Version : Network Error


cenj
05-13-2002, 08:04 PM
I bought this game a while ago and both multiplayer and single player work fine. However, I am a client computer on a cable modem. Whenever My server computer is on a map, I cannot join on the client computer. We can both play multiplayer at the same time, just not on the same server. Can anyone help?

cenj
05-13-2002, 08:14 PM
this is the error we get. 'Unpure client detected' , 'bad .pk3 file'....we get this any time we try to connect to the same server on the internet or locally....again, we can play at the same time on different servers, just not with each other...

thanks

striderx2048
05-13-2002, 10:25 PM
unpure pk3 files means some of the base folder files dont match
try restall if that is visable and copy the same addon to each computer