PDA

View Full Version : Can you bind text messages?


Mobius47
05-14-2002, 01:42 PM
W
e
l
l
?

CupO'Coffee
05-14-2002, 01:50 PM
if i understood you right, you can bind text messages simply by typing into the console: "bind <key> "say <text>"

needless to say, <key> will be replaced by a key of your choice

Mobius47
05-14-2002, 01:51 PM
thank you, your reward is a smiley:

http://www.emoticons4u.com/violent/sterb163.gif