PDA

View Full Version : switching stances ?


drednox
05-14-2002, 03:47 PM
How do you switch stances between fast, medium and offensive ?

i looked all through setup and controls but cant find any buttons/options that let me switch stances, and my character seems to be permamently stuck in the offensive, heavy mode. i somehow got him there accidentally and cant switch back to normal.

PhilCanuck
05-14-2002, 03:50 PM
Default is L.

drednox
05-14-2002, 04:22 PM
thanks, what are the remaining 2 ?

teleguy
05-14-2002, 06:36 PM
Thats a toggle key!
I wonder if you have a manual.

ThePeople'sJedi
05-14-2002, 07:15 PM
:tsk:

someone must not have a manual

CBrate
05-14-2002, 10:09 PM
Unobservant people...pffft! Even if you don't have the manual (I don't but then I don't play the JK2 at home) you can still work out the gist of what can be done in the key setup by configuring them yourself.