PDA

View Full Version : Server Ports


SergeAllrpg
05-18-2002, 07:15 PM
I have set up my Dedicated Server, but I have one problem. No one is joining, the problem is my router (which the server is connected to) has a bulit in firewall, so I need to open the ports (I think) so if anyone knows the port that would help. Thanks

MatrixCPA
05-18-2002, 10:42 PM
According to Raven, you need to open the port you have the server using (28070 by default) and 28060-28062 (inclusive). Even with those ports open, some admins still have problems. Maybe one day, we'll fully understand why.

SergeAllrpg
05-19-2002, 09:14 PM
Thanks bro

KnightHawk420
05-23-2002, 08:04 AM
personally I just open up everything past 1024 or whatever higher port I have services running other than the game server(s) to that specific IP. You can be sure to be covered like that. Im pretty sure clients can connect as low as port 10000, in most cases there's nothing past 1024 worthy worrying about anyway.