PDA

View Full Version : Taking Screenshots


DRockW
05-21-2002, 02:43 PM
How do you take a screenshot in multiplayer?
Thanks in advance.

teleguy
05-21-2002, 02:57 PM
Open the console with shift and the key left to 1 and type bind x screenshot . In this case everytime you press x a screenshot will be taken.

DRockW
05-21-2002, 03:01 PM
Cool thanks.