PDA

View Full Version : Is there a plug-in for Gmax that...


Emperor Cyros
05-28-2002, 06:45 PM
Is there a plug-in for Gmax that will let me import and export .glm files? If so where can I get it? If not how can I convert files to .glm?

DarthCobra
05-28-2002, 08:04 PM
No. But there is a glm importer for milkshape. And the md3viewer included with the jktools can export to glm. This is only for map objects and weapons I belive though. For player models you will need to export an xsi and compile with assimilate.

Emperor Cyros
05-28-2002, 10:03 PM
Um well is there a way I can load models into gmax so I can edit them? And how can I export? It isn't select able from the menu.

Klorel
05-28-2002, 11:34 PM
once you import your .glm into milkshade, go to tools >> Quake III Arena >> generate .qc file.... and then you can export as a .md3. you can then import your .md3 into gmax and do whatever you want with it. hope that helps.

Emperor Cyros
05-29-2002, 04:05 PM
My MilkShape has expired so it won't let me do anything

Klorel
05-29-2002, 10:44 PM
just register it.... its only 20 dollars, which is very good deal for what it will alow you to do.