PDA

View Full Version : JK Edit.......


Rigel 58
08-04-2000, 01:54 PM
Hi.... I recently decided to join the UBB forum here.... Looks great. Anyway, what files are used for JK Edit?? When I try to run it, it blurts at me that it "Can't find the resource files". I can get it to run, but if I try to use the 3D veiw, it gives me a "application execution error".

I can't get the resource files anywhere. Can someone send them to me, fully compressed with winzip?? Thanks

All hail the almighty RIGEL!! All haqil the almighty RENDAR2000!!

------------------
You don't know fear until it comes in the form of heavy weapons

Kurgan
08-04-2000, 03:58 PM
You either need a full install of JK or you need the JK CD in the drive when you load it up.

Try the latest version of JKEdit from www.magicforce.com (http://www.magicforce.com)

Also make sure you are running the proper version of DirectX with it.

If it is broken, you should email the author (Ole) immediately so he can fix it.

It worked for me, but maybe something went wrong with your copy...

Kurgan

[This message has been edited by Kurgan (edited August 04, 2000).]