PDA

View Full Version : How do I get a target reticle in 3rd person mode?


jpinard
05-29-2002, 03:20 PM
How do I get a target reticle in 3rd person mode?

Pedantic
05-30-2002, 05:40 AM
There should already be one, no matter what perspective you're in.

TiE23
05-31-2002, 04:20 AM
Yeah I have one when I am in third person mode Iwonder it dosen't have one on yours.:confused: How about uninstalling it then reinstall it if you are willing to sacrifice your game. But it is not a big problem since you don't need when you have your saber on. Don't do what I just said if it is not a big problem.