PDA

View Full Version : recording demos


Intangible
05-30-2002, 02:14 PM
does anyone know how to record demos? is it possible? i think it would be a great learning tool.

teleguy
05-30-2002, 03:39 PM
Create a textfile in your base folder. Name it autoexec.cfg (not autoexec.txt or autoexec.cfg.txt) . Paste in this script
//REcord Demo - Press F12
set record1 "g_synchronousclients 1; record; g_synchronousclients 0; echo Recording Started; bind f12 vstr record0"
set record0 "stoprecord; echo Recording Stopped; g_synchronousclients 0; bind f12 vstr record1"
bind f12 "vstr record1"
and save the file. This script records a demo when you press F12 but you can replace F12 with any other key you like.

Silent_Thunder
05-31-2002, 08:22 AM
This might be a stupid question... but how do you play the demo after you make it?

The_Wounded
05-31-2002, 09:14 AM
good question but probably the same way as in quake 3.

tadmaz
05-31-2002, 07:38 PM
Click here for JK2 Recording Demos! (http://tadmaz.digitalrice.com/recorddemos4jk2.zip)

It's got instructions in it. Playing a recorded demo is like this, go into multiplayer, click play, click play demo...

Intangible
06-03-2002, 02:21 PM
cool, thanks man