PDA

View Full Version : Haven't been able to play online...


nigel_tufnel74
05-30-2002, 02:39 PM
When I go into my server list it's empty!! :ball: Does anyone know why this might be? I was playing online for a few weeks, and I know it's not my connnection, I have a cable modem. Sucks, is all.

SlapNut
05-30-2002, 02:43 PM
You have clicked on the connection option and changed it from "local" to "internet" haven't you?

I dont know...I havent been able to play on line for weeks now. I can't get the update to work and hardly any servers let me on. Gota wait on the next update, hope it works for me. (crosses fingures)

Sorry mate.

TheMadDoofer
05-30-2002, 03:27 PM
Just go on the zone, then.

:fett: