PDA

View Full Version : Rbots


Markenobi
08-08-2000, 12:50 PM
Oh no!
If I read Raynar's site (www.jedi.scopus.vic.edu.au) correctly, it said that from now on, Rbots will be MOTS only!
I thought somebody in the comments section said that the system he's now going to use for the weapons would work in both JK and MOTS.
Can anyone confirm this?

------------------
"I prefer a straight fight to all this jumpin' around."
Feel free to visit my Fan Site:
Mark-enobi's Site (http://fan.starwars.com/MarkenobisSite/HomeScreen.html)

Kurgan
08-08-2000, 07:01 PM
Yes, according to his site, from now on it will be for MOTS only.

This last version is for JK.

I will email him about it though.

Kurgan

Markenobi
08-08-2000, 09:24 PM
Rats!
I hope he finds some way to make it work for JK.
Otherwise, that's 2 mods I've been looking forward to that are MOTS only- the first being TPMTC.
I just might have to get (or borrow) MOTS.

------------------
"I prefer a straight fight to all this jumpin' around."
Feel free to visit my Fan Site:
Mark-enobi's Site (http://fan.starwars.com/MarkenobisSite/HomeScreen.html)

The_Gamesta
08-09-2000, 12:49 AM
Yes this is sweet! MotS ROCKS!

------------------
http://www.8op.com/insanes/yoda2.gif Take home you I will

Kipple Master
08-09-2000, 03:59 AM
Is it just Internet explorer or was Raynar's site down today. I went to check out this MOTS only stuff and I get the cannot find server message. I hope he picks a decent level in MOTS like Tree Canopy to do the MOTS version. http://www.jediknight.net/mboard/biggrin.gif



------------------
"It's a Minor Earth, Major Sky"-Paul Waaktaar Savoy/Magne Furuholmen, Minor Earth,Major Sky

ReAcToR
08-09-2000, 06:53 PM
His server isn't very reliable. I had to reload it about 10 times to get it to work, but it did finally work. Just give your relaod button some exercise, and you'll get your Rbots.

------------------

MaRa "ReAcToR" JaDe

http://darkclan.clanpages.com