PDA

View Full Version : Quake exe?


SirBob1701
05-30-2002, 05:20 PM
I was wondering is is possible to get a copy of the quake 3's exe file that is editable so you can make your own game?

Lucko Mabri
05-30-2002, 05:32 PM
2 Words. What The?

-Lucko Mabri

UniKorn
05-31-2002, 03:21 AM
Originally posted by SirBob1701
I was wondering is is possible to get a copy of the quake 3's exe file that is editable so you can make your own game?

That's perfectly possible. Go to the local gamesstore, ask for quake3, buy it, and boom, you can do all you want.