PDA

View Full Version : command for difficulty level?


Madjai
05-30-2002, 09:58 PM
just wondering, what is the command that changes the difficulty level of the game?

Bungalow
05-31-2002, 08:40 AM
I don't think there is one

Madjai
05-31-2002, 04:05 PM
im positive i read there was one somewhere.