PDA

View Full Version : Problem with a bot I made.


bomi_wecoll
06-01-2002, 12:22 AM
The problem that I am having is when I run the bot that I made, the force powers and everything like that works fine. However the skin the is runnin on my skin is that of an imperial officer...Odd cause the skin for my dude is a jedi. I cant figure it out, and I am spinnin my wheels!! Any ideas? :confused:

Darth Migl
06-04-2002, 03:38 PM
i cant tell whats the problem is but have u configuerd the .skin-file correct... if u have and it wont work send it too migl@telia.com and i can check it out....

migl@telia.com

Migl
06-04-2002, 03:49 PM
yeah do that... hehe send it to me!