PDA

View Full Version : does the edge lightsaber trick exist ?


Darth Facism
06-02-2002, 04:24 PM
I guess the subject explamis it all please verify it it's true and if it is explain in DETAIL how exactly to do it.

Darth Facism
06-02-2002, 05:41 PM
lol, i meant the double edge lightsaber , i read in this site ,but it doesn't work can anybody explain this to me ?

InnerPeace
06-02-2002, 05:55 PM
I don't belive so, it did in singleplayer i belivei think it was a cheat, but the patch patched up everything so not sure gotta ask around still

Vestril
06-02-2002, 06:38 PM
it's in multiplayer. You have to set up your game, then type:

/devmap mapname

then you go to your new map, with cheats enabled. Then you deactivate your lightsaber, or switch to a different weapon. Then type

/the destroyer

voilla, done. You have to type them in the console, to get the console type

Shift ~

1.03 didn't patch over this, and it isn't available in SP, as far as I understand.

Lime-Light
06-02-2002, 06:57 PM
its /THEDESTROYER no spaces

Vestril
06-02-2002, 07:07 PM
oopsie, haven't used it in a while--good save :)

Darth Facism
06-03-2002, 01:43 AM
How do u turn on the cheats ? In multiplayer oh and by the way I wanted to thank you guys for helping me with this. I'm not to bright lol when it comes to adding cheats in pc games i wish it wasn't so annoying to do.

Pedantic
06-03-2002, 01:50 AM
in the console, you say "devmap" (without quotes) then space and the name of the map you want.