PDA

View Full Version : The forum is going super slow!


Thrawn
08-31-2001, 07:25 PM
Chris, the forum is going super slow for me. It was fine at 3:00 pm EST, but now when I try it. . .super slow. BTW It's 7:20 pm EST if that helps. All the other site work fine for me. Just Galactic Battles and this forum. :( Could you help me out? Is the site undergoing construction or something? "Please Chris, you're my only hope." ;) Seriosly though, this is no laughing matter. My posting abilities are severely impaired. :( Help?

ChrisC3po
08-31-2001, 07:27 PM
I can't say I see any slow down... You might have login right when our log files where being deleted. If you restart your computer things should work out.

Thrawn
09-01-2001, 12:05 PM
Ok, it works ok now. I don't know why it was going super slow last night, but its ok now. :D Yay!

Kvan
09-01-2001, 12:33 PM
Maybe your computer just needed some rest ;)

Kvan
09-07-2001, 06:50 PM
Ok, now the boards are going real sluggish and slow for me. It's taking forever to post. It wouldn't be so bad but its been like this almost all day :(

darthfergie
09-07-2001, 07:20 PM
Yeah I kept getting Server Hangups...well up until a minute ago. Then it worked like clockwork:)

darthfergie
09-07-2001, 10:58 PM
ANYBODY GOING TO FIX THIS FORUM!!!!!!!!!!! I CAN'T POST WORTH FLIP!!!!!!!!:mad:

ChrisC3po
09-07-2001, 11:37 PM
I really can't seem to find any problems with the server. We will be moving in a few weeks, so hopefully that will clear things up for everyone.

darthfergie
09-08-2001, 12:39 AM
Originally posted by ChrisC3po
I really can't seem to find any problems with the server. We will be moving in a few weeks, so hopefully that will clear things up for everyone.

Will we be keeping everything the same????(key posts and threads, etc.)

ChrisC3po
09-08-2001, 10:53 AM
Nothing will be deleted.

Tie Guy
09-08-2001, 10:57 AM
Where are we moving to? Your just mvong the server, right?

Thrawn
09-08-2001, 11:58 AM
I can't post again. I was able to make 2 posts, but now. . .I don't understand it. Everything works perfectly, except when I try to post. Ohhhhhhh. . . :( I really hope that this new thing works.

darthfergie
09-08-2001, 06:34 PM
Originally posted by Thrawn
I can't post again. I was able to make 2 posts, but now. . .I don't understand it. Everything works perfectly, except when I try to post. Ohhhhhhh. . . :( I really hope that this new thing works.

Your not the only one:(

ChrisC3po
09-08-2001, 07:17 PM
As I said, I'm sorry guys, but I can't find a single problem... There doesn't seem to be anything wrong with the server. I'll keep on looking into.

darthfergie
09-08-2001, 11:13 PM
You can usually post well in feedback forum but elsewhere it is nearly impossible:(

JEDI_MASTA
09-08-2001, 11:28 PM
YEAH ITS TAKING FOREVER TO POST