PDA

View Full Version : Its cause I'm a newbie right...


DarthDarth
06-03-2002, 12:32 AM
This post is a reply to this post of my own I'm just stupid and hit the wrong button

http://www.lucasforums.com/showthread.php?s=&threadid=59036

Are you guys not replien to my post cause I'm a newb or what? Does anyone know how to help me?

I've been trying to figure this stuff out for 3 hours now....

Are there any other Model problems out there? Or I can give up and stop even trying to learn this...

Darth Darth

[SWS]Strider
06-03-2002, 12:57 AM
I don't know the answer sorry. I'm not a modeler. I can tell you no one hates becuase your a newbie. This group is most of the time very friendly to new people. It might be that no oen knows the answer.

You could try using a free program called milkshape.

DarthDarth
06-03-2002, 01:17 AM
I've had milkshape too, that also has problems.....

I tried to start with the jedi trainer skin and all i get even when i change the file type to .ms3d it still can't open saying, this is not a valid ms3d file format

=( Maybe the Force is trying to tell me soemthing....

:lightning Darth-Darth :lightning

Madjai
06-03-2002, 01:25 AM
use gmax, its almost the exact same as 3dsmax and its free.

DarthDarth
06-03-2002, 01:31 AM
Thanks for the tips guys, I now went through all the site i can and can't find any real tutorials, can anyo ne girl me any links to some.

I am downlaod the gmax program rate now 2 and 1/2 hours before its done....

well i got school 2marrow so i'm going to bed

Thanks Again Guys,
:lightning Darth-Dath :lightning

Epimetheus
06-03-2002, 01:46 AM
Newbie... fresh brains... eh heh. Not that I eat brains. Cause I don't. Anyone that tells you that is lying. LYING!