PDA

View Full Version : noobie here


BiGjesus
06-04-2002, 01:30 AM
Ive had the game for a couple of weeks and I noticed some screens on the site that had reflections on the floor but my floors only have a CHROME texture that slides over it. why? And how can I have the purdy lil reflections?

-----------------------
BiGjesus

Enslaver22
06-05-2002, 03:31 AM
You will have to go into your setup menu, and then go to video options. Now depending on the type of video card you have, you can readjust the settings to a higher resolution. Then you will see the nice purrdy floors....:deathii:

BiGjesus
06-07-2002, 10:22 AM
my computer is decent i dont understand why this doesnt work i still think its a consol code with set verables but i could be wrong. my vid card is gefroce4 ti 4200 128mb my processor is 1.6ghz athlon xp 1900+ and my ram is ddr 2100 640mb and my resolution is 1280 x 1024 on a 60 hz peice of crap monitor. but if the model reflections have something to do with the refreash rates of the vid card then thats one of the many things that could be not letting me see the game at its best.

I think it would be cool if raven released a full console listing.