PDA

View Full Version : Gravity


normal
06-05-2002, 01:17 PM
I've spawned a new entity (not an NPC!) into my level, but it refuses to be affected by gravity, i'm not sure how to make it be affected by gravity either, but so far i've seen others use:

ent->physicsObject = qtrue;

But even that dosn't work..

Any ideas, guys?

normal
06-05-2002, 01:18 PM
Also, clipping based on the model used.

I have made it so it clips a box size around it, but that's not what I want, I would like to clip to the actual model.

Any ideas, guys? :cool:

:jawa

Subject452
06-05-2002, 01:29 PM
I think applying the physicsObject bool only makes it so that it can be moved by movers not by gravity itself or players, the actual variable u want (i think) is g_gravity or give it TR_GRAVITY as trajection. That's all i can think of for now.....

normal
06-05-2002, 01:30 PM
Originally posted by Subject452
I think applying the physicsObject bool only makes it so that it can be moved by movers not by gravity itself or players, the actual variable u want (i think) is g_gravity or give it TR_GRAVITY as trajection. That's all i can think of for now.....
I'll look into it.. thanks.

Basically, this is for the "ball", in my modification named "Forceball". :D

:jawa

DarthFreak
06-05-2002, 01:38 PM
*hiss* No, sorry Admiral normal.. :( *hiss*

:vadar:

DarthFreak
06-05-2002, 01:43 PM
*hiss* Whoops, mistake, I was viewing only the first 2 posts *hiss*

:vadar: