PDA

View Full Version : Skeletons.....


ExarKun89
06-06-2002, 10:42 AM
Er.....I want to build my model around a skeleton (Tim model guide thingy) but I don't know how to get the skeleton. I imported the root.xsi skeleton but it is kyle's model and not just the skeleton....Can you guys clarify this for me?

BacMeth
06-06-2002, 11:06 AM
import the root.xsi and select by name
-> select all kyle model parts and delete them
voila: there it is... the skeleton

PsykoSith
06-08-2002, 06:47 PM
another way to do this:

1.double click the pelvis bone (not plevis_1) this will select the full skeleton, when ur done, hide it.

note: press H in max to popup the selection menu.

2.Next select the tags (they are named bolt_fl_hip etc.) make sure you dont select the others named with _1 or _2 at the end, cuz there's at least 3 skeletons in there and 3 sets of tags.

After they're all selected, hide them.

3.Repeat the process for stupidtriangleoff, meshroot and model_root.

4.Once you have hidden all that stuff, select everything left in the viewport: meshes tags, bones, meshroot...etc, and hit delete.

5.Hit the unhide all button, and you are left with the skeleton and tags for LOD 0.

did that make sense??? or am i crazy?

:guard:

Prophet
06-08-2002, 10:46 PM
What I'd like is a max file that already has the kyle/stormtrooper parts removed. I've been trying to get it right for a couple of dys now, but I keep messing up. Anyone able to help?