PDA

View Full Version : How do you replace NPCs?


Garrett555
06-06-2002, 10:49 AM
Some mods change the jedi NPCs and I've been trying everything to do this for myself with no success. Does anyone out there know how to do this?
:newbie:

Russk Rijann
06-06-2002, 12:03 PM
I would also like to know how to do this. And I'd be more intrested to know how to do it without Zip'ing a pk3 file.

DarthMark
06-07-2002, 04:41 PM
u dont replace it , u change the model
like the mods to change what character u are in sp

mail me at markyb15@hotmail.com if u need more info

on my game all the reborns are different mandalorian characters