PDA

View Full Version : No CD Check?


Dave Maul
09-22-2000, 08:10 PM
Is there a program or something that will bypass the Jedi Knight CD Check when you first install MOTS? A friend lent me JK to install Mysteries, then I uninstalled it and I can't play it again!

------------------
http://fan.starwars.com/davemaulsep1gamespage/files/Banner.jpg (http://pub24.ezboard.com/bstarwarsepisodeigames14777)

Garindan
09-25-2000, 02:30 PM
you need jedi knight 2 only once to play it, i don't think there's a way to bypass it, ask kurgan, he might know.

Kurgan
09-25-2000, 03:20 PM
Nope, not unless you somehow hack the MotS install program off the CD (something I don't know how to do), it will always ask for a copy of JK CD #2 the first time you run it.

You could I suppose burn a copy of the JK CD #2 for your own use everytime you install it, but it would simply be easier to just buy JK (hey, I saw it for $10 at Hastings, and that was a few months back). It's a great game, and even if you never play it, the cutscenes are pretty fun to watch. Or you can order it directly from LucasArt's website...

Kurgan

Dave Maul
09-25-2000, 03:53 PM
Thanks anyway guys, but since I posted that I vorrowed a copy of JK Cd 2 and installed MOTS, and I have now ordered a copy of JK off the internet.

------------------
http://fan.starwars.com/davemaulsep1gamespage/files/Banner.jpg (http://pub24.ezboard.com/bstarwarsepisodeigames14777)

Pedro The Hutt
09-25-2000, 05:59 PM
Good Choice, there's a great selection of levels, skins, Mod's etc. for JK to download. for example KOP's trainig base, that's a great level.

------------------
No!
I am your father.

Kurgan
10-14-2000, 07:44 AM
... and IMHO it's worth it for the SP alone, which in many ways I find superior overall to MotS's (no offense to MotS, which has superior MP value).

Kurgan

Artimis
10-15-2000, 08:26 PM
There is a way to bypass the cd check. I've done it. You need to go through the registry. Fisrt off disable the cutscenes. Then in regedit got to Hkey_Local_machine then software then lucasarts then jediknight.
Where it says cd path change that to your jk resource folder. ie cd path = C:\\Program Files\\LucasArts\\jediknight\\Resource


------------------
-Artimis