PDA

View Full Version : lightsaber mod


Fart_Vader
06-08-2002, 12:01 AM
is there any kind of MOD that can have you use two lightsabers instead of one (for SP or MP)?


P.S - is there anyway to fix the double-bladed lightsaber in MP, it's always going through my guys abdomen.........................

PnutJedi
06-08-2002, 12:24 AM
Well i know that one of those Teams at modCentral was trying to make a double saber, dual saber system for jedi knight 2, but as far as i know they havent gotten much progress

Fart_Vader
06-08-2002, 01:27 AM
would you ask around and see if there is.................