PDA

View Full Version : Need Help!


-=Vigilance=-
07-18-2000, 04:15 PM
I'm trying to add items into Jedi Knight. There are 5 that i have added but it won't allow me to assign keys to the last 2 (avtivate20 and 21). When i try to assign a key it gives me an error saying that it can't bind it because i have too many bindings (which i know is not true). I have no clue how to fix this or even what is wrong, any suggestions? thnx in advance.

BeastMaster
07-18-2000, 04:55 PM
I get that problem all the time, and it has me stumped too.

------------------
"The Beasts know much that we do not." -Ancient Jedi proverb

-=Vigilance=-
07-18-2000, 05:05 PM
boy that sucks, according to the jkstrings.uni ure supposed to be able to use up to activate 31, but i guess not