PDA

View Full Version : Logitech Ifeel Mouse + JK2 1.03


QuietSith
06-10-2002, 03:06 AM
Does it work very well?

I just ordered an Ifeel.

Thanks. :)

BlackDove
06-10-2002, 03:08 AM
I got my standard MS optical.....

QuietSith
06-10-2002, 03:28 AM
Did you need some attention?

Keeping the post count up?

BlackDove
06-10-2002, 03:31 AM
Did I ask you something?

SHADOW_K!LL
06-10-2002, 04:09 AM
It's really great with the lightsaber. You hear the hum and you can feel the hum too. Not sure how the weapons are though...

On other games, along with JK2, it really adds to the gameplay experience. You can feel everything. I'm really glad a lot of these new games are starting to support it!

Pedantic
06-10-2002, 04:11 AM
Originally posted by QuietSith
Did you need some attention?

Keeping the post count up?

Wow, y'know you could say the same thing about your thread.

QuietSith
06-10-2002, 04:25 AM
Originally posted by Pedantic


Wow, y'know you could say the same thing about your thread.

My thread was about something substantial.

His response was pointless.

In fact, so is your comment. :eek:

Pedantic
06-10-2002, 04:31 AM
Yeah, your thread was reeeeeal substantial.

Atog006
06-10-2002, 01:08 PM
I'll stick with my 5 button opitical mouse, thank you

BuRnTBaCoN
06-10-2002, 01:39 PM
i have the microsoft wireless mouse and it is great it fits ur hand perfetly

TyrX
06-10-2002, 02:55 PM
THat microsoft Cordless is super nice hey?

I have the Logitech Dual Optical...it rules.

Hutchca
06-10-2002, 03:14 PM
I have the iFeel.
It works fine but only in single player. Bummer.
In single player you can feel the kick of weapons and the hum of the lightsaber. You also feel it when you hit something with the saber. When you jump you get a thump when you hit the ground.

It works even better in Unreal Tournament.

It's definitely worth it since it doesn't cost any more than a regular optical mouse.

I turned off the iFeel Desktop software. I don't need to feel my desktop icons and windows. You have to install the software in order for the mouse to work in the game but you can disable the desktop 'feature' afterwards.