PDA

View Full Version : Windows 2000


kaikill
11-30-2000, 10:54 AM
Hi, does anyone know if there are any issues playing Jedi Knight/MOTS on Windows 2000??

I've tried it, i have DX7 installed, but it dos'nt detect that fact, and when i just make the game run from the exe it says "could not load level" (or something close) but with no explanation.

Any ideas???
TIA
Kai

Boba Rhett
11-30-2000, 07:59 PM
Have you tried reinstalling jedi knight?

kaikill
12-01-2000, 01:50 PM
LOL, it's okay now thanx, just installing the full install option fixed it http://www.jediknight.net/mboard/smile.gif

Thanx anyway.

Kai