PDA

View Full Version : about recording demos


annoyedbyu
06-13-2002, 03:05 PM
i don't know how to record demos and i was wondering if anyone would be kind enough to tell me how. i tried the cmd /record but it said i needed to modify the server. if you know how to do it please tell me, if not don't try to make a j/k since i ain't that clueless.

darth dragon
06-13-2002, 03:08 PM
GET A LIFE

teleguy
06-13-2002, 03:14 PM
Create a textfile in your base folder and paste
//REcord Demo - Press F12
set record1 "g_synchronousclients 1; record; g_synchronousclients 0; echo Recording Started; bind f12 vstr record0"
set record0 "stoprecord; echo Recording Stopped; g_synchronousclients 0; bind f12 vstr record1"
bind f12 "vstr record1" in. Save the file as autoexec.cfg.