PDA

View Full Version : Exceeded MAX_MAP_LIGHTGRID_ARRAY


JeGGoR
06-15-2002, 11:26 AM
Oh... Well... enough fighting with this error. I just can't find anything to avoid it :/


I've begun a big CTF map... and first tested it with nolight... No problem!



But once I started to put a few lights to try a lightened bsp, this error occured.


I've searched for MAX_MAP_LIGHTGRID_ARRAY in google but didn't find anything interesting.
I also checked this url:
http://quake3.qeradiant.com/errors.shtml
which helps for some errors, but this one doesn't appear there.



Any possible help?

JeGGoR
06-16-2002, 02:13 PM
For anyone who could have the same problem, Xcom answered this before the server move :)

The solution is to set a new key in the worldspan entity:
key: gridsize
value: 128 128 128 (or 256 256 256, 512 512 512...)



Worked fine (with 256 256 256 for me).
Thanks again Xcom!

VIO
06-17-2002, 01:18 AM
its aslo in the resources sticky