PDA

View Full Version : maul saber hilt


Cobra666
06-16-2002, 12:19 PM
i got this saber hilt for darth maul and i can only get ine balde help me

Yoda_623
06-16-2002, 01:49 PM
Well if you are playining on a server without cheats or fan mod enabled you can't use it. Just because u have his saber hilt doesn't mean it comes with a double saber.

doctornick
06-17-2002, 12:36 AM
If cheats are enabled bring down the console and type:
\THEDESTROYER

simple as that.
You can now also download a file that allows double bladed sabers without cheats being enabled, find in on http://www.massassi.net/
or
http://www.jediknightii.net

Lionen
06-18-2002, 10:53 AM
that doesn work for me...

HellFyre69
06-18-2002, 11:12 AM
if your making ur own server against bots u have to type in the console at the beggining of the game

/DEVMAP (THE map that u want)

then you'll be able to use cheats such as /thedestroyer

XtremeForce
06-18-2002, 11:19 AM
I only have the demo version of jk2.Am i able to change the sabercolor or get the doublebladed saber?